Se vores åbningstider i påsken her

Digital Servicebog

Endvidere er vi godkendt reparatør på den elektroniske serviceplatform ERWIN der er den digitaleservicebog for AUDI, SEAT, SKODA & VW.

Har du en Ford, kan du trygt overlade den til os, når det årlige serviceeftersyn skal udføres. Vi er opkoblet på Ford Danmarks Digitale serviceplatform. Således bevarer du bilens servicehistorik og sikrer bilens fabriksgaranti og gensalgsværdi.

Vi er tillige opkoblet Mazda Motor Danmark´s elektroniske servicebog, og har således mulighed for at udføre service og tillige opdatere din bils eletroniske servicebog.

Tillige er vi opkoblet på Mercedes Benz´s elektroniske servicebog, og har herved mulighed for at servicere hele det brede Mercedes Benz program, uden at du frasiger dig fabriksgarantien. Din tryghed. Vor kvalitet.

Vi er tillige oprette og godkendt på BMW, Land Rover og Jaguar’s officielle Digitaleservicebog, og sikre dig at de bliver registreret i egne elektroniske opslagsværker, således at du bevare bilens historik og garanti og hermed sikre dig en ordentlig gensalgsværdi.

Hertil er vi opkoplet på Hyundai´s digitale serviceplatform og kan dermed registrere udførte serviceeftersyn, således at det er registreret efter forskrifterne og fabriksgarantien bevares.

Tilbudt services hos Fair biler A/S

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Åbningstider i påsken

Skærtorsdag
Langfredag
Lørdag
Påskedag
2. påskedag

d. 6. april
d. 7. april
d. 8. april
d. 9. april
d. 10. april

kl. 11.00 – 15.00.
Lukket
kl. 11.00 – 15.00.
Lukket
kl. 11.00 – 15.00.

Team FOG Næstved er hele Næstveds flagskib

Team FOG Næstved er historien om et basketballeventyr og drømmen om at blive en af Danmarks førende basketballklubber. Gennem de sidste 10 år har holdet via fokus på økonomisk vækst og en stærk organisation vokset sig stadig større og stærkere.

Det har fra starten af været målsætningen at skabe et af dansk basketball allerbedste produkter først og fremmest via et meget stærkt fokus på skabelsen af et stærkt erhvervsnetværk samtidig med et fokus på at levere en samlet brugeroplevelse for fans, tilskuere og sponsorer.

Visionen er at skabe Danmarks største basketballbrand i hjertet af Næstved og det anser organisationen som værende realistisk, da man allerede i dag har mere end 150 erhvervssponsorer i ryggen. Holdet ledes af Danmarks stærkeste trænernavn, Geof Kotila, som arbejder med en trup bestående af danske og internationale navne fra lande som USA, Litauen, Canada mv. Gennem de sidste 10 år har nogle af de største profiler for Team FOG Næstved været Brandon Thomas, Mickey Dennis, Sasa Djordjovic, Lee Roberts, Corin Henry og ikke mindst Peter Johansen.

Med venlig hilsen
Andreas Larsen
Direktør Team FOG Næstved