Se vores åbningstider i påsken her

 
 

Afhentning

BILER UDEN GARANTI:

Det at handle bil handler i høj grad om tillid, og ikke mindst at kunne lytte og arbejde med de råd, og den vejledning, vi som erfaren og kompetent bilhandler kan bidrage med.

Har du som kunde ingen kendskab til bilernes verden, og måden, den er skruet sammen på, skal du fravælge en afhentningsbil. Det er du som kunde bedst tjent med.

Vi taler af erfaring!

Der må på afhentningsbiler påregnes en del mekanisk, såvel kosmetisk klargøring.

Afhentningsbiler er til “gør det selv folk”.

Vi foretrækker salg til personer i besiddelse af cvr. nr.

Der ydes ingen garanti på afhentningsbiler. 

De annoncerede priser er excl. Nummerplader kr. 1.500,-, med mindre andet er anført.

Åbningstider i påsken

Salgafdeling

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00

Ønskes fremvisning i et andet tidsrum, eller en af de andre påskedage kan Per Jensen kontaktes på tlf. 5433 2919.

Værksted

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Team FOG Næstved er hele Næstveds flagskib

Team FOG Næstved er historien om et basketballeventyr og drømmen om at blive en af Danmarks førende basketballklubber. Gennem de sidste 10 år har holdet via fokus på økonomisk vækst og en stærk organisation vokset sig stadig større og stærkere.

Det har fra starten af været målsætningen at skabe et af dansk basketball allerbedste produkter først og fremmest via et meget stærkt fokus på skabelsen af et stærkt erhvervsnetværk samtidig med et fokus på at levere en samlet brugeroplevelse for fans, tilskuere og sponsorer.

Visionen er at skabe Danmarks største basketballbrand i hjertet af Næstved og det anser organisationen som værende realistisk, da man allerede i dag har mere end 150 erhvervssponsorer i ryggen. Holdet ledes af Danmarks stærkeste trænernavn, Geof Kotila, som arbejder med en trup bestående af danske og internationale navne fra lande som USA, Litauen, Canada mv. Gennem de sidste 10 år har nogle af de største profiler for Team FOG Næstved været Brandon Thomas, Mickey Dennis, Sasa Djordjovic, Lee Roberts, Corin Henry og ikke mindst Peter Johansen.

Med venlig hilsen
Andreas Larsen
Direktør Team FOG Næstved