Vi har åbent søndag i pinsen fra 11 - 17

Import af nye biler

Vi er leveringsdygtige i fabriksnye biler. Vi skaffer ALLE mærker.

Vi skaffer din fabriksnye bil

Du kan trygt ringe og oplyse os prisen på din nye bil. Vi har et stort netværk og er herved altid på forkant med de aktuelle kampagner og rabatstrukturer. Det sikrer en tryg handel og et godt tilbud –  HVER GANG!

Når du køber ny bil hos os, er du dækket af samme betryggende garantier, som ved køb hos den autoriserede forhandler. Hos os, får du uvildig råd og vejledning. Vi er ikke bundet af et samarbejde til en importør. Hermed er der ingen skjult dagsorden, og derved kan vores mangeårige erfaring blive en del af en god rådgivning.

Fair Biler – Det handler om tillid, vi gør en forskel!.

Husk, spørg os før du handler, der er penge at spare.

Hvorfor vælge os

Et udpluk af de bilmærker vi har leveret

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Åbningstider i påsken

Salgafdeling

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00

Ønskes fremvisning i et andet tidsrum, eller en af de andre påskedage kan Per Jensen kontaktes på tlf. 5433 2919.

Værksted

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Team FOG Næstved er hele Næstveds flagskib

Team FOG Næstved er historien om et basketballeventyr og drømmen om at blive en af Danmarks førende basketballklubber. Gennem de sidste 10 år har holdet via fokus på økonomisk vækst og en stærk organisation vokset sig stadig større og stærkere.

Det har fra starten af været målsætningen at skabe et af dansk basketball allerbedste produkter først og fremmest via et meget stærkt fokus på skabelsen af et stærkt erhvervsnetværk samtidig med et fokus på at levere en samlet brugeroplevelse for fans, tilskuere og sponsorer.

Visionen er at skabe Danmarks største basketballbrand i hjertet af Næstved og det anser organisationen som værende realistisk, da man allerede i dag har mere end 150 erhvervssponsorer i ryggen. Holdet ledes af Danmarks stærkeste trænernavn, Geof Kotila, som arbejder med en trup bestående af danske og internationale navne fra lande som USA, Litauen, Canada mv. Gennem de sidste 10 år har nogle af de største profiler for Team FOG Næstved været Brandon Thomas, Mickey Dennis, Sasa Djordjovic, Lee Roberts, Corin Henry og ikke mindst Peter Johansen.

Med venlig hilsen
Andreas Larsen
Direktør Team FOG Næstved