Se vores åbningstider i påsken her

Fair biler A/S Sponsorere

Vort hjerte brænder for at gøre en forskel, også uden for autobranchen.
Vi har derfor valgt at sponsorerer foreninger og institutioner som brænder for netop det de laver.

Team Fog Baskettball Næstved

En stærk lokal opbakning til et team af sportsfolk med mangfoldige ambitioner, og en strategi & vilje til at tilkæmpe sig en plads i toppen af dansk Basketball, med ønsket om at blive ligaens nummer 1, er en sag vi gerne vil støtte op om. 

Vi har derfor valgt at støtte TEAM FOG NÆSTVED i deres målsætning om at blive et nationalt brand, der tegner toppen af dansk Baskettball, og ikke mindst, sætter Næstved på landkortet.

Kræftens Bekæmpelse

Vi er glade for at kunne støtte op omkring Kræftens Bekæmpelses enorme arbejde i at forske og udvikle behandlingsformerne for de mange kræftformer, et alt for stort antal danskere hvert år rammes af. Vi håber herved at være med til at gøre en forskel. 

Muskelsvindsfonden

Vi anerkender det enorme arbejde som muskelsvindsfonden gør, for at gøre verdenen bedre at leve i, særligt for mennesker med diagnosen, muskelsvind. Det er et område der behøver hele nationens fokus og opbakning. Vi er beviste om, at folk med muskelsvind kæmper en ulige hård kamp for et liv, der ikke er påvirket af deres handicap. 

Team FOG Næstved er hele Næstveds flagskib

Team FOG Næstved er historien om et basketballeventyr og drømmen om at blive en af Danmarks førende basketballklubber. Gennem de sidste 10 år har holdet via fokus på økonomisk vækst og en stærk organisation vokset sig stadig større og stærkere.

Det har fra starten af været målsætningen at skabe et af dansk basketball allerbedste produkter først og fremmest via et meget stærkt fokus på skabelsen af et stærkt erhvervsnetværk samtidig med et fokus på at levere en samlet brugeroplevelse for fans, tilskuere og sponsorer.

Visionen er at skabe Danmarks største basketballbrand i hjertet af Næstved og det anser organisationen som værende realistisk, da man allerede i dag har mere end 150 erhvervssponsorer i ryggen. Holdet ledes af Danmarks stærkeste trænernavn, Geof Kotila, som arbejder med en trup bestående af danske og internationale navne fra lande som USA, Litauen, Canada mv. Gennem de sidste 10 år har nogle af de største profiler for Team FOG Næstved været Brandon Thomas, Mickey Dennis, Sasa Djordjovic, Lee Roberts, Corin Henry og ikke mindst Peter Johansen.

Med venlig hilsen
Andreas Larsen
Direktør Team FOG Næstved

Åbningstider i påsken

Salgafdeling

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00

Ønskes fremvisning i et andet tidsrum, eller en af de andre påskedage kan Per Jensen kontaktes på tlf. 5433 2919.

Værksted

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket