Vi har åbent søndag i pinsen fra 11 - 17

Finansiering hos Fair biler A/S

Konkurrencedygtig finansiering er vores mærkesag.
Vi samarbejder med Danmarks billigste og mest fleksible finansieringsselskab.

SANTANDER er europas største. De gør det de er bedst til, nemlig formidling af markedets bedste 
leasing og finansieringsløsninger. 

I dag kan vi i øjeblikket tilbyde attraktiv finansiering med & uden udbetaling.
Den månedlig ydelse er understøttet af en tryghedsforsikring, der betaler ydelsen på billånet i tilfælde af
arbejdsløshed eller kritisk sygdom, og ved dødsfald indfrier bilen til den efterladte.

Individuelle lån til individuelle behov.

Skal renten være fast eller variabel? Vi tilbyder både variabel og fast rente, og tillige med mulighed for at indfrie billånet før tid.

Markedets bedste løsning

Vi tilbyder altid markedets bedste løsning, til en pris der tåler sammenligning.

Du får et seriøst og gennemskueligt billån på markedets bedste vilkår. Hos os sælger vi ikke bare biler, men formidler god rådgivning og ubetinget markedets mest gunstige billån.

Vi har valgt at samarbejde med branchefolk, der er nået til erkendelsen af, at man skal blive ved det man er bedst til, og det gør de så. De tilbyder markedets bedste billån. De gør dine drømme til virkelighed, uden at gå på kompromis!

Lad os prøve at give dig et tilbud!

DET HANDLER OM TRYGHED, VI GØR EN FORSKEL.

Vinger-Accept Auto-Leasing-Finiansering

Få dit billån via Accept Auto – det er nemt og billigt!
Få finansieret dit bilkøb hos os. Her får du et attraktivt og fordelagtigt billån, det er hurtigere og nemmere end du tror.

Med eller uden udbetaling, vi hjælper dig sikkert på vej.
Duften af din nye drømmebil sidder i næsen, og du vil bare gerne ud at køre. Spring møderne i banken over, hos os får du svar mens du venter.

Dine fordele:

Få et Guldlån

Beskyt dig med ØkonomiSikring – valget er dit!

ØkonomiSikring betaler den månedlige ydelse på dit billån, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs eller midlertidigt uarbejdsdygtig, imens du betaler af på dit billån.

Når du finansierer din bil via Accept Auto, får du de 3 første måneder gratis. Så er du dækket, så snart du begynder at betale for forsikringen – det synes vi er mest fair.

Du bliver kontaktet i løbet af de 3 første måneder af lånets løbetid, med tilbud om at købe ØkonomiSikring. Den fordelagtige pris gør, at det kun er muligt at købe ØkonomiSikring inden for de første 3 måneder. Læs mere om ØkonomiSikring her

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Åbningstider i påsken

Salgafdeling

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00

Ønskes fremvisning i et andet tidsrum, eller en af de andre påskedage kan Per Jensen kontaktes på tlf. 5433 2919.

Værksted

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Team FOG Næstved er hele Næstveds flagskib

Team FOG Næstved er historien om et basketballeventyr og drømmen om at blive en af Danmarks førende basketballklubber. Gennem de sidste 10 år har holdet via fokus på økonomisk vækst og en stærk organisation vokset sig stadig større og stærkere.

Det har fra starten af været målsætningen at skabe et af dansk basketball allerbedste produkter først og fremmest via et meget stærkt fokus på skabelsen af et stærkt erhvervsnetværk samtidig med et fokus på at levere en samlet brugeroplevelse for fans, tilskuere og sponsorer.

Visionen er at skabe Danmarks største basketballbrand i hjertet af Næstved og det anser organisationen som værende realistisk, da man allerede i dag har mere end 150 erhvervssponsorer i ryggen. Holdet ledes af Danmarks stærkeste trænernavn, Geof Kotila, som arbejder med en trup bestående af danske og internationale navne fra lande som USA, Litauen, Canada mv. Gennem de sidste 10 år har nogle af de største profiler for Team FOG Næstved været Brandon Thomas, Mickey Dennis, Sasa Djordjovic, Lee Roberts, Corin Henry og ikke mindst Peter Johansen.

Med venlig hilsen
Andreas Larsen
Direktør Team FOG Næstved