Se vores åbningstider i påsken her

Velkommen til Fair Biler A/S

Fair Biler er din lokale bilforhandler, værksted og motorkontor i Næstved. Altid en fair handel.

Om Fair Biler

Fair Biler er en mindre, moderne bilforretning med eget mekanisk værksted samt motorkontor. Vi har det hele samlet under ét tag. Vi har drevet bilforretning i Næstved i mere end 15 år og fundet en niche, hvor vi mener, at vi er bedst – nemlig handel med nye samt nyere, brugte person- og varebiler.

Vores målsætning er at sikre, at alle vores kunder føler sig velkomne og godt behandlet fra det øjeblik, de træder ind ad døren. Dette gør sig gældende, hvad end du gæster os for at se vores udvalg, på forhånd har booket tid til en prøvekørsel eller skal have udført et stykke mekanisk arbejde på vores værksted.

Det er altafgørende, at du som kunde hos Fair Biler mærker nærværet. Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Hos os er det et ufravigeligt krav, at du føler dig tryg og velorienteret gennem hele forløbet – uanset om det er et værkstedsbesøg eller ved køb af en ny eller brugt bil. Derfor bliver du altid mødt af kompetent personale og dygtige håndværkere med menneskelig forståelse, empati og solid erfaring fra bilbranchen. 

Hos Fair Biler er vi her ikke kun, indtil du har sat din underskrift og betalt for din bil eller værkstedsydelse. Vi holder dig i hånden hele vejen – vi er her for dig før, under og efter dit køb, og vi er aldrig længere væk end et opkald.

Det handler om tillid

Hos Fair Biler tilsigter vi, at du som kunde skal få oplevelsen af, at du har med seriøse branchefolk at gøre. Derfor stræber vi hver dag efter at blive dygtigere.

Uanset om du køber en ny eller en nyere brugt bil hos os, handler det udelukkende om troværdighed, tryghed og seriøsitet. Handler du bil hos os, handler du derfor naturligvis også altid i ledtog med købeloven. Derudover er vi medlem af AutoBranchen Danmark. Din sikkerhed og tryghed, vor kvalitet.

Har du nogle spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på tlf. 55 78 34 00.

Åbningstider i påsken

Salgafdeling

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00

Ønskes fremvisning i et andet tidsrum, eller en af de andre påskedage kan Per Jensen kontaktes på tlf. 5433 2919.

Værksted

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Team FOG Næstved er hele Næstveds flagskib

Team FOG Næstved er historien om et basketballeventyr og drømmen om at blive en af Danmarks førende basketballklubber. Gennem de sidste 10 år har holdet via fokus på økonomisk vækst og en stærk organisation vokset sig stadig større og stærkere.

Det har fra starten af været målsætningen at skabe et af dansk basketball allerbedste produkter først og fremmest via et meget stærkt fokus på skabelsen af et stærkt erhvervsnetværk samtidig med et fokus på at levere en samlet brugeroplevelse for fans, tilskuere og sponsorer.

Visionen er at skabe Danmarks største basketballbrand i hjertet af Næstved og det anser organisationen som værende realistisk, da man allerede i dag har mere end 150 erhvervssponsorer i ryggen. Holdet ledes af Danmarks stærkeste trænernavn, Geof Kotila, som arbejder med en trup bestående af danske og internationale navne fra lande som USA, Litauen, Canada mv. Gennem de sidste 10 år har nogle af de største profiler for Team FOG Næstved været Brandon Thomas, Mickey Dennis, Sasa Djordjovic, Lee Roberts, Corin Henry og ikke mindst Peter Johansen.

Med venlig hilsen
Andreas Larsen
Direktør Team FOG Næstved