Vi har åbent søndag i pinsen fra 11 - 17

Motorkontor

Hos Fair Biler A/S er vi autoriseret nummerpladeoperatør, hvilket vil sige, at vi kan udstede nye nummerplader, udføre omregistrering af nummerplader samt afmelde nummerplader på person- og varebiler til både privat og erhverv.

Nye nummerplader

Skal din bil have nye nummerplader? Det klarer vi nemt og hurtigt.

Når vi skal bestille dine nye nummerplader, skal du medbringe billed-ID, køretøjets seneste originale registreringsattest, evt. fuldmagt til den, som skal hente dine nye plader samt angive det forsikringsselskab, som skal forsikre køretøjet.

Omregistrering af nummerplader

Skal din bil omregistreres? Vi hjælper ofte med omregistrering i forbindelse med køb og salg af biler.

Når vi skal omregistrere din bil, skal du medbringe billed-ID, køretøjets seneste originale registreringsattest, evt. fuldmagt til den, som skal hente dine nye plader samt angive det forsikringsselskab, som skal forsikre køretøjet.

Afmelding af nummerplader

Har du en bil, som du ikke længere skal bruge? Så skal nummerpladerne afmeldes.

Hos Fair Biler kan vi hurtigt hjælpe dig med afmelding af nummerpladerne på dit køretøj f.eks. i forbindelse med ejerskifte. Vi sørger for afmelding over for SKAT, destruering samt informerer dit forsikringsselskab.

Når vi skal afmelde dine nummerplader, vil det være en fordel, hvis du medbringer køretøjets seneste originale registreringsattest, da det vil lette afmeldingen samt sikre mod eventuelle fejl.

Priser

Registrering af nye nummerplader

1.500 kr. pr sæt

Omregistrering af nummerplader

600 kr.

Afmelding af nummerplader

100 kr.

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Åbningstider i påsken

Salgafdeling

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00

Ønskes fremvisning i et andet tidsrum, eller en af de andre påskedage kan Per Jensen kontaktes på tlf. 5433 2919.

Værksted

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Team FOG Næstved er hele Næstveds flagskib

Team FOG Næstved er historien om et basketballeventyr og drømmen om at blive en af Danmarks førende basketballklubber. Gennem de sidste 10 år har holdet via fokus på økonomisk vækst og en stærk organisation vokset sig stadig større og stærkere.

Det har fra starten af været målsætningen at skabe et af dansk basketball allerbedste produkter først og fremmest via et meget stærkt fokus på skabelsen af et stærkt erhvervsnetværk samtidig med et fokus på at levere en samlet brugeroplevelse for fans, tilskuere og sponsorer.

Visionen er at skabe Danmarks største basketballbrand i hjertet af Næstved og det anser organisationen som værende realistisk, da man allerede i dag har mere end 150 erhvervssponsorer i ryggen. Holdet ledes af Danmarks stærkeste trænernavn, Geof Kotila, som arbejder med en trup bestående af danske og internationale navne fra lande som USA, Litauen, Canada mv. Gennem de sidste 10 år har nogle af de største profiler for Team FOG Næstved været Brandon Thomas, Mickey Dennis, Sasa Djordjovic, Lee Roberts, Corin Henry og ikke mindst Peter Johansen.

Med venlig hilsen
Andreas Larsen
Direktør Team FOG Næstved