Vi har åbent søndag i pinsen fra 11 - 17

Garanti hos Fair biler A/S

Alle personbiler leveres med 6 måneders betryggende 100% garanti – gælder alt, også pære m.m.
Alle varebiler leveres nyserviceret & nysynet hvis de er mere end 4 år på købstidspunktet som erhvervssalg, med mindre andet er anført.

Autobranchen Danmark

– Tidligere benævnt DAF – Dansk Automobil Forhandlerforening

Vi er medlem af Autobranchen Danmark. Bilbranchens brancheorganisation, der er sat i søen til at sætte dagsordenen for god skik, etik & moral i bilbranchen. Det er tillige Autobranchen Danmark der har udformet et regelsæt der skal følges af de respektive medlemmer og der er tillige udarbejdet en finmasket køreplan for at kunne markedsføre sig med Autobranchen Danmark i spidsen for sin forretning. Autobranchen Danmark er således med til at sikre kunderne, at de bliver mødt af seriøse branchefolk der tager lovgivningen omkring handel med biler og hvad deraf følger alvorligt/seriøst.
Vi er medlem af Autobranchen Danmark – Din sikkerhed, vor kvalitet. 

Restgæld

Alle biler leveres med betryggende garanti for skjult restgæld. Du er således garanteret et bilkøb med fuld garanti for at din bil er fri og ubehæftet, når den er købt hos os. Din tryghed – vor kvalitet.

Kilometergaranti

Der ydes skriftlig kilometer/speedometergaranti på alle detail solgte biler. Vi kontrollerer altid grundigt bilernes historik og servicehistorie, førend de annonceres tilsalg.Du er herved som kunde sikret maksimal tryghed og ved med garanti, at en bil købt hos Fair Biler A/S i Næstved, leveres med fuld kilometergaranti. Din sikkerhed, vores garanti.

Klargøring

Bilerne leveres total klargjort og serviceret efter fabrikanternes forskrifter, og evt. ny tandrem inden levering, hvis denne står for udskiftning.

Bilerne gennemgår en grundig kosmetisk klargøring. Her gøres alle anstrengelser i at bringe bilen i en stand der minder om en helt ny bil.

Vi sælger biler, der aldrig har været trafikskadet.

Alle biler leveres med kilometer-  og restgældsgaranti, og selvfølgelig også dokumenteret servicebog i 98% af bilerne.

Vi er også medlem af FDM, og tilbyder alle biler leveret med fejlfri rapport, og i tilfælde af fejl, udbedres disse uden beregning for køber.

Findes der et kvalitetsstempel i bilbranchen? Autobranchen Danmark sætter standarden i branchen, og har lavet et regelsæt som sikre dig som kunde høj kvalitet og tillige høj faglighed samt særlig etik og moral hos det enkelte medlem. Vi er medlem af Autobranchen Danmark. Din sikkerhed, vor kvalitet. 

Vi er først tilfreds, når du som kunde er tilfreds.

Din tryghed, vor kvalitet.

Seriøs bilhandel

Vi vil være kendt for seriøs bilhandel, og er bevidste om at tilfredse kunder kommer igen. Handler du bil hos os, er vi der før, under og absolut efter købet. En aftale, er en aftale.

Der ydes ingen garanti på afhentningsbiler.

Det handler om tryghed

Vi følger selvfølgelig alle købelovens retningslinjer, således er du sikret maksimal tryghed i hele garantiperioden.
Alle nye biler leveres med fabriksgaranti. (garantien er i henhold til de enkelte mærkers bestemmelser).
Kun det bedste er godt nok.

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Åbningstider i påsken

Salgafdeling

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00

Ønskes fremvisning i et andet tidsrum, eller en af de andre påskedage kan Per Jensen kontaktes på tlf. 5433 2919.

Værksted

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Team FOG Næstved er hele Næstveds flagskib

Team FOG Næstved er historien om et basketballeventyr og drømmen om at blive en af Danmarks førende basketballklubber. Gennem de sidste 10 år har holdet via fokus på økonomisk vækst og en stærk organisation vokset sig stadig større og stærkere.

Det har fra starten af været målsætningen at skabe et af dansk basketball allerbedste produkter først og fremmest via et meget stærkt fokus på skabelsen af et stærkt erhvervsnetværk samtidig med et fokus på at levere en samlet brugeroplevelse for fans, tilskuere og sponsorer.

Visionen er at skabe Danmarks største basketballbrand i hjertet af Næstved og det anser organisationen som værende realistisk, da man allerede i dag har mere end 150 erhvervssponsorer i ryggen. Holdet ledes af Danmarks stærkeste trænernavn, Geof Kotila, som arbejder med en trup bestående af danske og internationale navne fra lande som USA, Litauen, Canada mv. Gennem de sidste 10 år har nogle af de største profiler for Team FOG Næstved været Brandon Thomas, Mickey Dennis, Sasa Djordjovic, Lee Roberts, Corin Henry og ikke mindst Peter Johansen.

Med venlig hilsen
Andreas Larsen
Direktør Team FOG Næstved