Se vores åbningstider i påsken her

Autoiseret Værksted

Hvorfor køre på autoriseret værksted?, her er det også kun mennesker der servicerer din bil.
Vi råder over et top moderne værksted med det sidste nye udstyr til rådighed.

Vi arbejder efter samme kvalitetsstandarder, vi råder over identiske tekniske opslagsværker, og har tillige markedets nyeste diagnose og testudstyr stående til rådighed. Vi stiller store krav til kvaliteten, og om muligt endnu større krav til os selv, men gør det noget vi er lidt billigere?

Vi udfører service og vedligeholdelse på alle mærker og modeller.

Vi er certificeret el, hybrid & plug-in hybrid bils værksted.
Du kan således få serviceret og repareret din el, hybrid eller plug-in hybridbil hos os, uanset bilmærke!.
– Din Tesla er også mere end velkommen hos os!.

Ring og bestil tid allerede i dag ….. det betaler sig!. Vi er nemlig ca. 20% billigere end de autoriserede mærke-værksteder.
God service, faglig dygtighed, samt godt håndværk, behøver ikke koste ekstra.
Det handler om tillid, vi gør en forskel.

Din bil er i gode hænder hos os!

Tilbudt services hos Fair biler A/S

Et stækt team

Markus Malkki

Markus er udlært hos Mercedes/Renault – Ejner Hessel I Næstved, og har her opnået et solidt kendskab til både Mercedes & Renault person & varebiler. Tillige har Markus været en del af det faste mandskab, der servicerede de mange Mercedes Taxa´er.
Markus har været ansat her i forretningen siden 2011, og startede ud som teknikker, hvor han har fået et stort, solidt og bredt kendskab til alle bilmærker, både person og varebiler.
I 2015 blev Markus tildelt ansvaret som værkfører, og har siden haft ansvaret for driften af værkstedet, og er samtidig ansvarlig for al kontakt med vores mange trofaste værkstedskunder, samt de kunder, der i forbindelse med bilkøb får brug for værkstedets mange kompetencer i en eventuel garantireparation.
Det ligger Markus dybt på sinde, at du som kunde føler dig velkommen, godt behandlet og velorienteret i hele forløbet, når du gæster vores værksted. Markus er målrettet, grundig, og en faglig dygtig mekaniker.

Niels Graversen

Niels er udlært pladesmed / karetmager og mekaniker hos VW & Audi i Haslev. Herefter sluttede han sig til holdet bag nyvognsforhandlingen af Mazda og Suzuki i Haslev, hvor han i 19 år var med til at sikre et højt fagligt niveau, og ikke mindst, at bilejerne altid fik udført et godt stykke kvalitetsarbejde, om det gjaldt opret og udbedring af en forsikringsskade, eller blot et serviceeftersyn på bilen. Niels har mere end 40 års erfaring med biler, og har været med på rejsen hos Fair Biler A/S næsten fra den spæde opstart . Hermed har Niels igennem mere end 15 år serviceret kunder fra nær og fjern, og har, som årene er gået, fået et bredt, stærkt og dybdegående kendskab til alle bilmærker, om det er varebiler eller personbiler. Niels servicerer, reparerer og udbedrer skader på alle bilmærker. Skal du have lavet nænsomt pladearbejde, eller udført omhyggeligt rustarbejde på din bil eller veteranbil, er Niels manden til opgaven. Med uddannelsen som karetmager har Niels også håndelaget med alt andet restaureringsarbejde.

Jack Sørvin

Jack er udlært hos Seat & Honda i Næstved. Her har Jack serviceret Seat og navnlig Honda ejere fra det meste af Sjælland. Herefter arbejdede Jack i en årrække hos en autoriseret Seat forhandler der tillige var autoriseret Skoda og VW serviceværksted. Her fik han et indgående og bredt kendskab til hele ”VW familien”. Jack har således både serviceret Seat Skoda og VW person og varebiler. Han startede sin tid i Fair Biler A/S i 2013 og har som teknikker for både person og varebiler opnået et solidt kendskab til alle person og varebiler, uanset mærke. Jack er en grundig, alsidig og kvalitets orienteret mekaniker, der er bevidst om, at tilfredse kunder kommer igen. 

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Åbningstider i påsken

Skærtorsdag
Langfredag
Lørdag
Påskedag
2. påskedag

d. 6. april
d. 7. april
d. 8. april
d. 9. april
d. 10. april

kl. 11.00 – 15.00.
Lukket
kl. 11.00 – 15.00.
Lukket
kl. 11.00 – 15.00.

Team FOG Næstved er hele Næstveds flagskib

Team FOG Næstved er historien om et basketballeventyr og drømmen om at blive en af Danmarks førende basketballklubber. Gennem de sidste 10 år har holdet via fokus på økonomisk vækst og en stærk organisation vokset sig stadig større og stærkere.

Det har fra starten af været målsætningen at skabe et af dansk basketball allerbedste produkter først og fremmest via et meget stærkt fokus på skabelsen af et stærkt erhvervsnetværk samtidig med et fokus på at levere en samlet brugeroplevelse for fans, tilskuere og sponsorer.

Visionen er at skabe Danmarks største basketballbrand i hjertet af Næstved og det anser organisationen som værende realistisk, da man allerede i dag har mere end 150 erhvervssponsorer i ryggen. Holdet ledes af Danmarks stærkeste trænernavn, Geof Kotila, som arbejder med en trup bestående af danske og internationale navne fra lande som USA, Litauen, Canada mv. Gennem de sidste 10 år har nogle af de største profiler for Team FOG Næstved været Brandon Thomas, Mickey Dennis, Sasa Djordjovic, Lee Roberts, Corin Henry og ikke mindst Peter Johansen.

Med venlig hilsen
Andreas Larsen
Direktør Team FOG Næstved