Vi har åbent søndag i pinsen fra 11 - 17

Gratis lånebil Fair biler A/S

Husk… at du ved ethvert værkstedsbesøg eller reparation af en forsikringsskade, har mulighed for at få stillet en gratis lånebil til rådighed i HELE VÆRKSTEDSREPARATIONENS VARIGHED! Lad blot vores værkfører, Markus Malkki vide besked og han sørger for at holde dig kørende mens vi servicerer din bil. 
(Lånebilen er gratis med mindre andet er aftalt, dog opkræves der en selvrisiko kr. 5.000,- ved evt. skade på bilen).  

Husk, vi udfører service og vedligeholdelse på alle mærker.

Ring og bestil tid allerede i dag ….. det betaler sig! Vi er nemlig ca. 20% billigere end de autoriserede mærke-værksteder.

God service, faglig dygtighed, samt godt håndværk, behøver ikke koste ekstra.

Det handler om tillid, vi gør en forskel.

Din bil er i gode hænder hos os!

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Åbningstider i påsken

Salgafdeling

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00

Ønskes fremvisning i et andet tidsrum, eller en af de andre påskedage kan Per Jensen kontaktes på tlf. 5433 2919.

Værksted

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Team FOG Næstved er hele Næstveds flagskib

Team FOG Næstved er historien om et basketballeventyr og drømmen om at blive en af Danmarks førende basketballklubber. Gennem de sidste 10 år har holdet via fokus på økonomisk vækst og en stærk organisation vokset sig stadig større og stærkere.

Det har fra starten af været målsætningen at skabe et af dansk basketball allerbedste produkter først og fremmest via et meget stærkt fokus på skabelsen af et stærkt erhvervsnetværk samtidig med et fokus på at levere en samlet brugeroplevelse for fans, tilskuere og sponsorer.

Visionen er at skabe Danmarks største basketballbrand i hjertet af Næstved og det anser organisationen som værende realistisk, da man allerede i dag har mere end 150 erhvervssponsorer i ryggen. Holdet ledes af Danmarks stærkeste trænernavn, Geof Kotila, som arbejder med en trup bestående af danske og internationale navne fra lande som USA, Litauen, Canada mv. Gennem de sidste 10 år har nogle af de største profiler for Team FOG Næstved været Brandon Thomas, Mickey Dennis, Sasa Djordjovic, Lee Roberts, Corin Henry og ikke mindst Peter Johansen.

Med venlig hilsen
Andreas Larsen
Direktør Team FOG Næstved