Se vores åbningstider i påsken her

Stenslag

Er din bilrude revnet? Vi reparerer autoruder i alle person- og varebiler på vores eget autoriseret værksted i Næstved.

Stenslagsreparation i Næstved

Et godt udsyn er altafgørende for dig og dine medtrafikanters sikkerhed i trafikken. Derfor må du naturligvis ikke køre med et stenslag, som hæmmer dit udsyn. Et stenslag kan tillige hurtigt udvikle sig, så hele ruden skal skiftes. Derfor er det vigtigt, at du sætter ”tape / plaster” på stenslaget, så snart skaden er sket.
Har uheldet været ude, kan vores dygtige mekanikere på vores eget, professionelle værksted komme med en vurdering af, hvordan stenslaget bør udbedres.

Vi udfører stenslagsreparationer på biler af alle mærker og årgange.
Vi råder over et top moderne værksted med det sidste nye udstyr til rådighed. Du kan derfor trygt få repareret dit stenslag eller skiftet din autorude hos Fair Biler A/S i Næstved

Book stenslagsreparation hos Fair Biler i Næstved

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Derfor vil stenslagsreparationen oftest være gratis for dig.
Vi klarer hele forløbet samt afregner med forsikringsselskabet, så processen bliver så tryg og enkel som mulig. Vurderer vi, at en reparation af stenslaget ikke er mulig, kommer vi gerne med et godt tilbud på en ny autorude.

Husk at du ved ethvert værkstedsbesøg og ved reparation af forsikringsskade, får stillet en gratis lånebil til rådighed i hele reparationstiden, så vi kan holde dig kørende, imens vi servicerer din bil. Lånebilen er gratis med mindre andet er aftalt, dog opkræves der en selvrisiko på kr. 5.000,- ved evt. skade på bilen.

Du finder vores værksted på Slagelsevej 65 i Næstved. Book din tid til en stenslags reparation i dag. Har du nogle spørgsmål til vores værkstedsydelser, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at kontakte vores værksted på tlf. 55 78 34 00 eller kontakte os via kontaktformularen.

Tilbudt services hos Fair biler A/S

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Åbningstider i påsken

Salgafdeling

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00

Ønskes fremvisning i et andet tidsrum, eller en af de andre påskedage kan Per Jensen kontaktes på tlf. 5433 2919.

Værksted

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Team FOG Næstved er hele Næstveds flagskib

Team FOG Næstved er historien om et basketballeventyr og drømmen om at blive en af Danmarks førende basketballklubber. Gennem de sidste 10 år har holdet via fokus på økonomisk vækst og en stærk organisation vokset sig stadig større og stærkere.

Det har fra starten af været målsætningen at skabe et af dansk basketball allerbedste produkter først og fremmest via et meget stærkt fokus på skabelsen af et stærkt erhvervsnetværk samtidig med et fokus på at levere en samlet brugeroplevelse for fans, tilskuere og sponsorer.

Visionen er at skabe Danmarks største basketballbrand i hjertet af Næstved og det anser organisationen som værende realistisk, da man allerede i dag har mere end 150 erhvervssponsorer i ryggen. Holdet ledes af Danmarks stærkeste trænernavn, Geof Kotila, som arbejder med en trup bestående af danske og internationale navne fra lande som USA, Litauen, Canada mv. Gennem de sidste 10 år har nogle af de største profiler for Team FOG Næstved været Brandon Thomas, Mickey Dennis, Sasa Djordjovic, Lee Roberts, Corin Henry og ikke mindst Peter Johansen.

Med venlig hilsen
Andreas Larsen
Direktør Team FOG Næstved