Se vores åbningstider i påsken her

Service og reparation

Vi er certificeret el, hybrid & plug-in hybrid bils værksted.
Du kan således få serviceret og repareret din el, hybrid eller plug-in hybridbil hos os, uanset bilmærke!.
– Din Tesla er også velkommen hos os!.

Hele verden er i evig forandring og den teknologiske udvikling ligger aldrig stille.

Vi udføre service på alle person og varebiler.
Vi servicerer ALLE bilmærker, uanset alder. Har du en ny bil, er du fortsat dækket af bilens fabriksgaranti.

Med ønsket om KONSTANT at være på forkant, sikre et højt fagligt niveau, en kvalitet der underbygger vores vision om at være de bedste i vores fag, har skabt grundlaget for at vi VIL være et skridt FORAN.

Ønsker du at modtage din bil opladet inden afhentning?
Der er naturligvis mulighed for opladning af din el eller plug-in hybrid bil hos os. Vi har to ladestandere til formålet.

Alle autoreperationer udføres. Udskiftning af udstødning, støddæmpere, fjedre, hjullejer m.m.. Reparation af pludselig opstået defekter såsom, defekt viskertræk, defekt el-rudehejs, defekt varmeapparat eller måske et defekt centrallåsesystem.

Vi udfører større motorreparationer. Er tandremmen knækket?, toppakningen defekt eller skal din dieselbil have skiftet dysser? Kontakt os for en tid på værkstedet.

Skal bilen spores? Vi klarer 4 hjulsudmåling på alle typer person & varebiler.

Fejlsøgning med moderne testudstyr. Testudstyr til kodning af autonøgler m.m. Diagnosetests med motortester udføres. Diagnosetest til fejlsøgning på el-problemer, manglende trækkraft eller dårlig motorgang.

Moderne videoudstyr til diagnosticering af større motorskader, samt reparation af disse, er blot en af vor mange specialiteter / kompetencer.

Vi arbejder efter ét fælles mål, vi vil være bedst i vores fag.

Tilbudt services hos Fair biler A/S

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Åbningstider i påsken

Salgafdeling

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00

Ønskes fremvisning i et andet tidsrum, eller en af de andre påskedage kan Per Jensen kontaktes på tlf. 5433 2919.

Værksted

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Team FOG Næstved er hele Næstveds flagskib

Team FOG Næstved er historien om et basketballeventyr og drømmen om at blive en af Danmarks førende basketballklubber. Gennem de sidste 10 år har holdet via fokus på økonomisk vækst og en stærk organisation vokset sig stadig større og stærkere.

Det har fra starten af været målsætningen at skabe et af dansk basketball allerbedste produkter først og fremmest via et meget stærkt fokus på skabelsen af et stærkt erhvervsnetværk samtidig med et fokus på at levere en samlet brugeroplevelse for fans, tilskuere og sponsorer.

Visionen er at skabe Danmarks største basketballbrand i hjertet af Næstved og det anser organisationen som værende realistisk, da man allerede i dag har mere end 150 erhvervssponsorer i ryggen. Holdet ledes af Danmarks stærkeste trænernavn, Geof Kotila, som arbejder med en trup bestående af danske og internationale navne fra lande som USA, Litauen, Canada mv. Gennem de sidste 10 år har nogle af de største profiler for Team FOG Næstved været Brandon Thomas, Mickey Dennis, Sasa Djordjovic, Lee Roberts, Corin Henry og ikke mindst Peter Johansen.

Med venlig hilsen
Andreas Larsen
Direktør Team FOG Næstved